Šampion Formule 1 iznenadio Đavole (FOTO)

Izvor: B92, 19.Jul.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Formule 1 iznenadio "Đavole" (FOTO)

Fudbaleri Mančester Junajteda nalaze se na pipremama u Americi, a tokom jednog treninga posetio ih je i bivši vozač Formule 1 Niko Rizberg.

"Crveni đavoli" su do sada odigrali dva prijateljska meča i pobedili Los Anđeles Galaksi sa 5.2, kao i Real Solt Lejk 2:1.

Rozberg, koji se prošle sezone penzionisao, posle osvajanje svoje prve šampionske titule, odlučio je da poseti igrače Junajteda, upoznao se sa njim, a potom su napravili i zajednički selfi.

Na poklon je dobio dres "Đavola" sa brojem šest i razgovarao sa Murinjom, ali i sa nekim igračima iz ekipe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šampion Formule 1 posjetio fudbalere Junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2017

Fudbaleri Mančester junajteda nalaze se na pipremama u Americi, a tokom jednog treninga posjetio ih je i bivši vozač Formule 1 Niko Rizberg..."Crveni đavoli" su do sada odigrali dva prijateljska meča i pobjedili Los Anđeles Galaksi sa 5.2, kao i Real Solt Lejk 2:1...Rozberg, koji se prošle sezone...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.