Samo su četvorica izbegla Fergijev fen

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 09:27

"Samo su četvorica izbegla Fergijev 'fen'"

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs otkrio je ko je izbegao čuveni "fen" Aleksa Fergusona.

Aleks Ferguson uvek je bio nezgodan kada ga neko od njegovih igrača iznervira.

Englezi su njegovo "prevaspitavanje" igrača nazvali "fen" jer kada Ferguson viče na igrača, pravi "efekat fena".

Retko ko je izbegao Fergusonov fen, a sada je Gigs otkrio ko su ti igrači koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili povlašćeni kod Sera.

"Ferguson tako nije reagovao samo kada su u pitanju četvorica igrača. Kantona je jedan od njih, a ostali su Brajan Robson, Roj Kin i Kristijano Ronaldo. Razlog tome je što je svako od njih na svoj način mogao da donese pobedu Junajtedu. Oni su uvek bili najbolji na terenu i zbog toga nisu dobijali takav tretman od Fergusona. Bilo je utakmica kada Kantona nije radio ništa na terenu, ali je Ferguson na kraju znao da će mu Kantona doneti nešto dobro. Svi smo bili u svlačionici i mislili smo da će da ga napadne jer nije uradio ništa. Ali to se nije desilo", otkriva Gigs.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.