Izvor: Beta, 13.Maj.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salah novi rekorder Premijer lige

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah oborio je rekord po broju postignutih golova u Premijer lige od kada se igra 38 utakmica u sezoni, pošto je danas protiv Brajtona postigao svoj 32. pogodak.Egipćanin je u 26. minutu postigao vodeći gol u trijumfu Liverpula nad Brajtonom od 4:0 u poslednjem kolu Premijer lige.Rekord su prethodno sa 31 postignutim golom držali Alan Širer za Njukasl, u sezoni 1995/96,  Kristijano Ronaldo takodje za Mančester junajted u sezoni 2007/08. i Liverpulov Luis Suares 2013/14. godine.Salah je ove sezone u svim takmičenima postigao 44 gola, što je tri manje od rekorda Liverpula u jednoj sezoni koji je 1984. godine postavio Ijan Raš.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SALAH JE NOVI REKORDER: Egipćanin ušao u istoriju Premijer lige, evo i zašto! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Maj.2018

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah oborio je rekord po broju postignutih golova u Premijer lige od kada se igra 38 utakmica u sezoni, pošto je danas protiv Brajtona postigao svoj 32. pogodak.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.