Saga gotova, Rosoneri zadovoljni, Sparsi, Junajted i Barsa ostali praznih šaka! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga gotova, "Rosoneri" zadovoljni, Sparsi, Junajted i Barsa ostali praznih šaka! (foto)

Više nema dileme.

Kao što je i najavljeno, Kšištof Pjontek je novi fudbaler berlinske Herte.

Ambiciozna uprava kluba iz prestonice je uspela da pobedi veliku konkurenciju i u svoje redove dovede poljskog napadača.

Popularni "Pistolero" je u Milan stigao pre godinu dana sa epitetom najboljeg strelca Serije A, ove sezone je ipak igrao jako loše, pa je nakon dolaska Ibrahimovića postalo jasno da je višak na "San Siru".

Hteli su ga klubovi poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Totenhema, Mančester junajteda i Barselone, ali je na kraju Milan prihvatio ponudu Herte, te se Poljak preselio u Nemačku.

Ekipa iz Berlina je za njegove usluge platila 27 miliona evra, ostale zainteresovane ekipe su htele da ga dovedu na pozajmicu sa pravom otkupa, "Rosonerima" se jasno žurilo.

Tako je Pjontek postao novi igrač Herte, dobio je dres sa brojem sedam u novom klubu.

Pow, pow, pow! 🔫 #IlPistolero#DieZukunftGehörtBerlin #hahohe pic.twitter.com/WL1q9yd5lV

— Hertha BSC (@HerthaBSC) January 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boban i Madini ekspresni, stigla zamena za Susa?! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2020

Neočekivan transfer...Milan je juče i danas završavao poslove oko odlaska Susa i Pjonteka...Od dolaska/povratka Ibrahimovića postalo je jasno da Poljak broji svoje poslednje dane na "San Siru". Pistolero se skrasio u Berlinu, dok će zamena za Susa doći iz Belgije...Španac je na pozajmici u Sevilji,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.