Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAKOVAO KOFERE: Nani stiže u Tursku

Krilni napadač Mančester Junajteda, Nani koji je prošlu sezonu završio na pozajmici u Sportingu, postaće novi igrač turskog giganta iz Istanbula, Fenerbahčea.
- Fenerbahče je započeo pregovore o transferu sa Luisom Nanijem i njegovim klubom Mančester Junajtedom – saopštio je turski klub uz to naglasivši da će Nani već u nedelju stići u Istanbul kako bi završio formalnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << oko lekarskih pregleda i potpisao ugovor.
Nani se stigao u tabor “Crvenih đavola” iz Sportinga još 2007. godine i tokom svog boravka na Old Trafordu pomogao je klubu da osvoji četiri titule prvaka Engleske i Ligu šampiona 2008. godine.
Nani je u septembru 2013. stavio potpis na novi petogodišnji ugovor sa timom s “Tatra snova“, ali nije mogao da izbori mesto u prvoj postavi, pa da je prosleđen na pozajmicu u svoj bivši klub Sporting.
Kako se saznaje, transfer Nanija u Fenerbahče iznosiće 6 miliona evra.
The post SPAKOVAO KOFERE: Nani stiže u Tursku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.