ŠOKANTNA RAZMENA NA POMOLU: Pedro u Junajtedu, Di Marija u Barseloni!?

Izvor: HotSport.rs, 11.Mar.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA RAZMENA NA POMOLU: Pedro u Junajtedu, Di Marija u Barseloni!?

Zamislite da donedavna zvezda Real Madrida – Anhel Di Marija, posle samo godinu dana napusti Mančester junajted i vrati se u Španiju, ali obuče dres Barselone!? 

Kako najavljuje katalonski Sport, inače blizak dešavanjima na Kamp Nou, na leto bi moglo da dođe do velike razmene – Pedro Rodrigez u dresu Junajteda, a Di Marija u bordo-plavom. 
Naime, Di Marija je daleko od svojih igara u timu Van Gala, plaćen je 60 miliona evra, pa nije isključeno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da posle samo godinu dana napusti ”Teatar snova”. 
S druge strane, Pedro je ove nedelje otkrio da je nesrećan u klubu zbog nedovoljne minutaže i da će na leto doneti odluku o ostanku. 
Takođe, ne treba zaboraviti da bi Di Marija bio odlično pojačanje za Barselonu iz više razloga – prvi je da može da pokriva poziciju na krilu u napadu, ali i kao centralni vezni igrač što je igrao u timu Karla Anćelotija u Realu i reprezentaciji Argentine. Odnosno, Di Marija može da igra kao zamena za Pedra, ali i Ćavija koji će gotovo sigurno napustiti Kamp Nou na leto ili naredne zime. 

Pored toga, ne treba zaboraviti ni drugi razlog, a to je veliko prijateljstvo i još bolje razumevanje na terenu sa Lionelom Mesijem. 
Podsetimo, Barselona ne može da registruje igrače do januara 2015. godine, ali bi Di Marija mogao da potpiše ugovor, a potom da prvu polovinu sezone odigra na pozajmici.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.