SAF: Nisam zabrinut zbog Ferdinanda

Izvor: B92, 05.Jan.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAF: Nisam zabrinut zbog Ferdinanda

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson izjavio je da nije zabrinut zbog toga što Rio Ferdinand još nije produžio ugovor sa klubom.

Ferdinandov ugovor ističe na kraju sezone, pa on u januarskom prelaznom roku može da pregovara sa zainteresovanim klubovima ili da na leto ode bez obeštećenja.

"Mislim da Rio ne želi da ode iz Junajteda i kao što sam ranije rekao, on može i dalje da igra", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ferguson, a preneli su britanski mediji.

Odbrambeni fudbaler Junajteda je u novembru rekao da ne želi da žuri sa potpisivanjem novog ugovora. Rio je nastupio na 18 od 30 utakmica koje je ove sezone odigrao klub sa Old Traforda.

Niko od njega ne očekuje da tokom sezone igra utakmice svaka četiri dana. Pomaže mu kada ga u pravo vreme pustimo da se odmori. On mnogo radi kad se priprema za utakmice, vežba jogu i druge stvari koje mu pomažu da održi formu”, rekao je Ferguson.

Mediji su prethodnih dana preneli da su za 34-godišnjeg igrača zainteresovani klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država i sa Dalekog istoka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.