Runi zbog alkohola propušta Volfsburg?

Izvor: B92, 08.Dec.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi zbog alkohola propušta Volfsburg?

Kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi nije povređen, već mu je u kampu tima pronađen alkohol u krvi, tvrde engleski mediji.

To je navodno razlog zbog koga je menadžer Junajteda Luj van Gal izostavio kapitena sa gostovanja u Volfsburgu, u ključnom meču sezone za "Crvene đavole".

Runi je propustio i remi sa Vest Hemom proteklog vikenda u Premijer ligi, navodno zbog povrede, ali mediji spekulišu da je u pitanju pijanstvo Junajtedove najveće zvezde.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Volfsburgu je dovoljan bod protiv Mančester Junajteda za osminu finala

, a može dalje i u slučaju poraza, ako PSV ne savlada CSKA.

Junajted ide sigurno dalje pobedom u Nemačkoj, a dovoljan će mu biti i bod u slučaju da Holanđani ne savladaju Ruse.

PSV mora da pobedi i nada ne neuspehu Junajteda, a u slučaju poraza "Crvenih đavola" dovoljan mu je i bod protiv "Armejaca". CSKA ispada iz LŠ, ali ga pobeda u Ajndhovenu vodi u Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi nije povređen, već pijan!

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015

Kapiten Mančester junajteda, pišu lokalni mediji, pao je na alko-testu zbog čega ga je Van Gal odstranio sa liste putnika na meč sezone...Večeras u 20.45, u Nemačkoj, Mančester junajted igra utakmicu sezone, a Luj van Gal možda i meč koji će odrediti njegovu sudbinu na "Old trafordu"...Samo...

Nastavak na Mondo...

Van Gal traži opravdanje u - Mažiću!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2015, 01:09

Trener Mančester Junajteda nije propustio priliku da posle šokantne eliminacije njegovog tima iz Lige šampiona opravdanje potraži i u srpskom arbitru Miloradu Mažiću...Porazom u dramatičnoj utakmici u Volfsburgu (3-2), Mančester Junajted je završio svoj ovosezonski put u Ligi šampiona, pa će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.