Runi se neće žaliti na crveni karton

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Sep.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi se neće žaliti na crveni karton

Vejn Runi, Mančester Junajted

Kapiten Engleske i Mančester Junajteda, Vejn Runi, prošao je put od heroja do negativca na utakmici svog tima protiv Vest Hema. Runi je prvo doveo Mančester Junajted u vođstvo i postao treći igrač na listi strelaca Premijer lige svih vremena ali je umalo koštao svoj tim pobede usled nepromišljenog i zakasnelog starta nad Stjuartom Dauningom. Sudija Li Mejson je pokazao Vejnu Runiju direktan crveni karton >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << ali je tim sa Old Traforda uspeo da očuva prednost i slavi sa 2:1.

Runi je izjavio kako je želo da prekine kontru Vest Hema ali da je Dauning bio brži pa je sklonio loptu na vreme nakon čega je usledio start i po njegovom mišljenju ispravna odluka sudije da ga isključi sa utakmice. Na ovu odluku Runi se neće žaliti tako da će usled suspenzije od tri utakmice propustiti duele u oktobru protiv Evertona, Vest Broma i Čelzija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.