Runi izabrao najboljeg fudbalera sveta

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 13:45

Runi izabrao najboljeg fudbalera sveta

Bivši fudbaler Mančester junajteda, a sadašnji trener DC junajteda ocenio je koje po njegovom mišljenju trenutno najbolji fudbaler na svetu.

Runi je rekao da je po njemu Erling Haland najbolji fudbaler na svetu.

"Holand je trenutno najbolji fudbaler na svetu. Lionel Mesi je najveći igrač, ali u ovom trenutku niko ne igra bolje od Erlinga. Oduzima dah od nivoa koji dostiže,“ rekao je Runi i nastavio:

"On je najbolji na svetu zbog brojki i performansi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje pokazuje, ali i zbog svog mentaliteta.“

Norvežanin ove sezone igra na sjajnom nivou u dresu Mančester sitija, trenutno je na 42. utakmice postigao 48 golova uz šest asistencija.

Ekipa Pepa Gvardiole je u konkurenciji za tri trofeja, pobedom nad Šefild junjtedom su obezbedili plasman u finale FA kupa, u Premijer ligi su u trci sa Arsenalom za titulu, dok se u polufinalu Lige šampiona sastaju sa Realom iz Madrida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.