Runi ili Van Persi, ko je bio gori?

Izvor: B92, 18.Sep.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi ili Van Persi, ko je bio gori?

Vejn Runi i Robin van Persi bili su u centru pažnje u pobedi Mančester Junajteda nad Bajerom, ne samo zbog golova već i zbog promašaja.

Sjajni napadača engleskog šampiona uspeli su da na jednom meču naprave po jedan promašaj koji će konkurisati za najgore u sezoni.

Na njihovu sreću, Junajted je dobio 4:2, Runi je bio dvostruki strelac i pritom je ušao u klub "200", a Van Persi je postigao prelep >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol, pa će ovi promašaji brzo da se zaborave.

Teško je reći da li se Runi više osramotio promašajem, ili sebičlukom, a možda je njegovo premišljanje šta da uradi dovelo do ovoga:

U prilog Van Persiju ide brzina kojom se sve odigralo, jer je u sličnim situacijama teško iskontrolisati sve. Ipak...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Runi ili Van Persi, ko je bio gori?

Izvor: B92, 18.Sep.2013

Vejn Runi i Robin van Persi bili su u centru pažnje u pobedi Mančester Junajteda nad Bajerom, ne samo zbog golova već i zbog promašaja...Sjajni napadača engleskog šampiona uspeli su da na jednom meču naprave po jedan promašaj koji će konkurisati za najgore u sezoni...Na njihovu sreću, Junajted...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.