Runi: Nemam ideju kako dolazak Falkaa može da promeni moju ulogu u timu...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Nemam ideju kako dolazak Falkaa može da promeni moju ulogu u timu...

Koliko će Mančester junajted dobiti ili možda izgubiti dolaskom Radamela Falkaa pokazaće vreme. Činjenica je da je Dani Velbek prvi platio cenu zbog Kolumbijca tako što je morao da se preseli u Arsenal, dok sledeći za svoje mesto može da se zabrine Vejn Runi.

“Nemam ideju kako dolazak Falkaa može da promeni moju ulogu u timu. Bolje je da to pitate menadžera”, nije se dao Runi i potom pohvalio novog saigrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"U svakom slučaju smatram da smo dobili fantastičnog igrača. On je svakako jedan od najboljih na svetu. Takav transfer dovoljno govori koji su naši ciljevi, tako da smo svi oduševljeni što nam se priključio”.

Falkao je stigao na Old Traford na jednogodišnju pozajmicu, što je Junajted koštalo između osam i 12 miliona funti. Ukoliko Đavoli žele da ga otkupe od Monaka moraće da se isprse za nekih 60 miliona evra.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.