Runi: Mesi je GOAT

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 08:34

Runi: Mesi je GOAT

Živa legenda Mančester junajteda Vejn Runi izjavio je da je Lionel Mesi najveći fudbaler svih vremena (GOAT).

Argentinac je pre nekoliko nedelja prešao u Inter Majami pa se tokom jula očekuje njegov debi u MLS ligi.

Iako je godinama igrao sa Kristijanom Ronaldom, s kojim je osvojio i Ligu šampiona u dresu Junajteda, Runi smatra da je Mesi najbolji fudbaler u istoriji.

"Sjajan potez MLS-a, komercijalno, to će biti velika stvar za privlačenje interesovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz celog sveta. Jer imate nesumnjivo najboljeg fudbalera koji je igrao ovu igru. Siguran sam da će doći i biti takmičarski nastrojen i pomoći Majamiju da se penje na tabeli. Ali ne samo on nego i navijači, treneri igrači, svi su uzbuđeni što će ga gledati u ovoj ligi", rekao je Runi.

Uz Mesija, u Majami je stigao i njegov bivši saigrač iz Barselone Serhi Buskets, kao i nekadašnji trener Herardo "Tata" Martino.

Inter bi Mesija i Busketsa zvanično trebalo da predstavi 16. jula na posebnom događaju u Majamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.