Runi Junajtedu: Ako Ronaldo želi da ide, pustite ga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 12:11

Runi Junajtedu: Ako Ronaldo želi da ide, pustite ga

Najbolji strelac u istoriji Mančester Junajteda Vejn Runi, trenutno trener DC Junajteda u MLS ligi, pozvao je nekadašnji klub da pusti Kristijana Ronalda da napusti Old Traford, ukoliko on to želi.

"Mislim da bi Junajted trebalo da pusti Ronalda da napusti klub. Nije da ne može da igra, on može da igra u bilo kom timu i uvek će davati golove. Mislim da Junajted nije spreman da se bori za titulu, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bi cilj trebalo da bude da se izgradi tim koji može da osvoji ligu u naredne tri do četiri godine i nađe novu "devetku". Ten Hagu se mora dati vremena da to uradi", napisao je Runi u kolumni za Tajms.

Runi je za Junajted postigao rekordna 253 gola, a pet godina je činio napadački tandem sa Ronaldom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ON GA DOBRO POZNAJE Runi dao savet Junajtedu u vezi sa Ronaldom: Neka ide ako hoće

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022

Ma da...Najbolji strelac u istoriji Mančester junajteda Vejn Runi, trenutno trener DC Junajteda u MLS ligi, pozvao je nekadašnji klub da pusti Kristijana Ronalda da napusti Old Traford, ukoliko on to želi...- Mislim da bi Junajted trebalo da pusti Ronalda da napusti klub. Nije da ne može da igra,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.