Runi: De Hea je bio fantastičan, a imali smo i sreće

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: De Hea je bio fantastičan, a imali smo i sreće

Vejn Runi, strelac drugog pogotka u pobedi Mančester junajteda nad Arsenalom (1:2) u derbiju 12. kola, posebno je istakao partiju golmana Davida de Hee.

Španski čuvar mreže činio je čuda pred golom gostujućeg tima i bio najzaslužniji što "tobdžije" nisu osvojile ni bod.

"Imali smo sreće u pravo vreme, a i naš golman je bio fantastičan. Shvatili smo da su veoma ranjivi prilikom kontri i na taj način smo postigli dva gola, što nam je bio i plan. Pedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mekner i Bleket su se odlično dopunjavali i ova pobeda će nam mnogo značiti zbog samopouzdanja, došla je u pravo vreme i nadam se da možemo da nastavimo ovim putem. Želimo da iskoristimo nalet do Nove godine i onda ćemo videti gde smo", poručio je Runi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.