Ronaldo silovao još dve žene?

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo silovao još dve žene?

Fudbaler sve poriče i kaže "ja sam srećan čovek, a ovo su izmišljotine".

Javnost trese međunarodni skandal - Kristijano Ronaldo optužen je za silovanje hostese u Las Vegasu!

Ispovest Ronaldove hostese

Portugalcu ovo, međutim, nije prvi put da je na meti optužbi da je nasrtao na žene. Prve optužbe bile su objavljene još dok je igrao za Mančester junajted.

Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je tada imao 20 godina, i ispitan je zajedno sa još jednim starijim muškarcem čije ime nije saopšteno. Na kraju su britanske vlasti odustale od krivičnog gonjenja zbog nedostatka dokaza.

Kristijano je i tada tvrdio da mu nameštaju, odnosno da obe žene koje su ga optužile samo žele svojih "pet minuta slave" preko njegovog imena.

Incident se dogodio pre tačno 13 godina, 2. oktobra 2005, u hotelu Sanderson u Londonu. "Dejli mejl" podseća da je Ronaldo tada slavio pobedu 3:2 nad Fulamom.

Ronaldo se oglasio na Instagramu povodom optužbi Katrin Majorge, hostese koja navodi da ju je napastvovao 2009. godine.

"Ne, ne i ne. To što je objavljeno danas? To su lažne vesti. Hoće da se promovišu preko mene. To je normalno. Hoće da budu poznate koristeći moje ime, ali sve to ide u rok službe. Ja sam srećan čovek i sve je u redu," rekao je on u klipu.



Izvor: YouTube/FunnyLaz

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

RONALDO BRUTALNO ODGOVORIO DEVOJCI KOJA GA JE OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Slavni Portugalac sa OSMEHOM NA LICU komentarisao zastrašujući seksualni čin (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Okt.2018

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je optužen da je silovao studentkinju 2009. godine, odgovorio je na optužbe putem društvenih mreža.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.