Ronaldo poručio igračima Junajteda: Idemo na titulu

Izvor: B92, 05.Sep.2021, 02:42

Ronaldo poručio igračima Junajteda: Idemo na titulu

Kristijano Ronaldo ima najviše ambicije sa Mančester junajtedom ove sezone.

Portugalac se poslednje nedelje prelaznog roka vratio u redove kluba za koji je igrao od 2003. do 2009.

I prema izvorima "Sana" odmah poručio kolegama da se "pripreme za osvajanje Premijer lige".

On je započeo petodnevnu izolaciju po ulasku u Veliku Britaniju, a kako prenose ostrvski mediji, poruku igračima preneo je preko sunarodnika Bruna Fernandeša.

"Igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tako uzbuđeni zbog njegovog dolaska. To ih je baš podiglo, osećaju veliko samopouzdanje. Igrači i stručni štab veruju da imaju najbolji tim u ligi i da ove sezone mogu da osvoje Premijer ligu. Ronaldo je razgovarao sa Brunom i rekao mu da im prenese da moraju ove godine da osvoje pehar Premijer lige. On je tamo kao Bog za sve, od navijača, igrača, do kafekuvarice u trening centru, klub puca od samopouzdanja u ovom trenutku", kaže izvor "Sana".

Kakvo je interesovanje, najbolji svedoči podatak da su pred Old Trafordom redovi da se kupe dresovi sa Ronaldovim imenim i brojem sedam na leđima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.