Ronaldo pod upitnikom na debiju Rangnika

Izvor: B92, 04.Dec.2021, 15:25

Ronaldo pod upitnikom na debiju Rangnika

Mančester junajted bi znatno oslabljen mogao da uđe u susret sa Kristal Palasom.

Junajted u nedelju od 15 časova dočekuje tim iz Londona, ali je neizvesno da li će moći da nastupi zvezda tima, Kristijano Ronaldo.

Portugalac je postigao 800. i 801. gol u karijeri u četvrtak u pobedi nad Arsenalom od 3:2.

Prilikom proslave pobedonosnog gola iz penala, veruje se da je povredio koleno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom tradicionalnog proklizavanja.

Ostrvski mediji prenose da je primećeno da je Ronaldo osećao neugodnost u kolenu, iako je u poslednjem minutu otrčao kroz tunel u svlačionicu.

Meč sa Kristal Palasom biće debi na klupi novog menadžera Ralfa Rangnika, koji bi tako neočekivano mogao da ostane bez Portugalca.

Rangnik je u petak na obraćanju medijima rekao da nije video igrača sa 36 godina da je toliko fizički spreman kao Ronaldo.

Portugalac je od početka sezone na 16 mečeva za Junajted u svim takmičenjima postigao 12 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.