Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 11:26

Ronaldo ostaje u Mančester junajtedu, traži pojačanja

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nije tražio da napusti engleski klub, već je bio razočaran nedostatkom ambicija "crvenih đavola" u prelaznom roku, prenose britanski mediji.
Ronaldo je propustio veći deo priprema Mančester junajteda za novu sezonu, a pojedini mediji su preneli da je portugalski fudbaler navodno tražio da napusti klub sa "Old traforda", jer želi da igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligi šampiona.

Njegov menadžer Žorž Mendeš je nudio svog klijenta Čelsiju, Atletiku, Bajernu, Milanu, Interu i Dortmundu, ali nijedan klub nije bio zainteresovan za angažovanje jednog od najboljih fudbalera sveta.
Britanski mediji navode da je izvršni direktor Mančester junajteda Ričard Arnold posetio Ronalda u njegovoj kući u Mančesteru i garantovao mu da će "crveni đavoli" do kraja prelaznog roka angažovati nekoliko igrača kako bi klub bio konkurentan u Premijer ligi.
Dosadašnji fudbaler Reala Brazilac Kazemiro je na pragu prelaska u Mančester junajted, a Ronaldo je navodno "odobrio" ovaj transfer. Na listi želja engleskog kluba nalaze se još Janik Karasko iz Atletika, fudbaler PSV-a Kodi Gakpo i Antoni iz Ajaksa.
Mančester junajted je sezonu u Premijer ligi otvorio sa dva poraza od Brajtona (1:2) i Brentforda (0:4).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal i Premijer liga: Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester Junajteda, ali gde

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Getty ImagesRpnaldo se vratio u Junajted u avgustu 2021. Kristijano Ronaldo nema jasnu sledeću destinaciju jer razmišlja o budućnosti u Mančester Junajtedu, smatraju novinari u BBC-jevom podkastu. Žilijen Lorens, Gijem Balage i Rafael Honigštajn razmatrali su Ronaldovu budućnost nakon što su...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.