Ronaldo odgovorio na Runijeve kritike FOTO

Izvor: B92, 07.Apr.2022, 22:25

Ronaldo odgovorio na Runijeve kritike FOTO

Kristijano Ronaldo i Mančester junajted na meti su kritika ove sezone zbog loših izdanja u svim takmičenjima, a među kritičarima je bio i Vejn Runi.

Bivši kapiten "crvenih đavola" je u emisiji na "Skaj sportu" pričao da povratak Ronalda na "Old traford" nije bio najbolje rešenje.

"Moram da kažem da povratak Ronalda nije prošao kako se očekivalo. Ako gledamo u budućnost, klub mora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se okrene mlađim, igračima gladnim uspeha. Samo takvi igrači mogu da podignu junajted. Ronaldo nije igrač kakav je bio sa 20 godina. Junajted ima dobre igrače. Džejdon Sančo će biti bolji sledeće sezone, takođe i Markus Rašford", rekao je Runi.

Potom je posle emisije okačio na Instagram sliku iz studija sa Džejmijem Karagerom i voditeljem Dejvidom Džonsom.

Na to je Kristijano Ronaldo prokomentarisao kratko, sa dve reči:

"Ljubomorni dvojac", napisao je Ronaldo i time odgovorio na njegove kritike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.