Ronaldo bi već idućeg leta mogao da napusti Real

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo bi već idućeg leta mogao da napusti Real

Da više nema ljubavi između Kristijana Ronalda i predsednika Real Madrida Florentina Peresa svima je jasno, pa su sve češće spekulacije da bi Portugalac vrlo brzo mogao da napusti “los blankose”. Ako je verovati bitanskom Ekspresu to bi moglo da se desi već tokom januara ili na leto. Navodno Ronaldov agent Horhe Mendeš već traži adekvatan klub, prvi na listi je Mančester junajted, a žestoku konkrenciju imaće u Čelsiju.

Ronaldo je posle odlaska Anhela di Marije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Alonsa kritikovao čelnike kruba, rekao da on ne bi tako uradio, a podsećanja radi nije bio srećan ni kada je letos klub napustio Mesut Ezil. Da Portigalcu odlazak neće teško pasti potvrdio je pre nekoliko dana, kada je možda i nagovestio selidbu iz Madrida.

- Volim Mančester junajted. To svi znaju. U klubu imam mnogo prijatelja, navijači su fantastični. Jednog dana bih mogao da se vratim - rekao je Ronaldo.

Kako Dekli ekspres piše pored Mančester junajteda Ronalda želi i Čelsi, a pominje se cifra od 60 miliona funti, koliko bi Reala mogao da zaradi ukoliko trenutno najbolji igrač sveta napusti Madrid.

(Foto: Beta/AP/Alik Keplicz)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.