Romero novi golman Junajteda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romero novi golman Junajteda

Prvi golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester Junajteda, objavio je jutros klub sa Old Traforda na zvaničnom sajtu.

"Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna", izjavio je Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Sampdorijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Njegovo dolazak, gotovo izvesno znači i odlazak Španca Davida De Hee, za koga je zainteresovan Real Madrid.

On će ponovo sarađivati sa menadžerom Lujom Van Galom, nakon što su dve godine (2007-2009) bili u holandskom AZ Alkmaru.

"Van Gal je fantastičan trener i ne mogu da dočekam da počnem sa najvećim izazovom u mojoj karijeri", poručio je Romero.

On je mrežu reprezentacije Argentine čuvao 62 puta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted doveo doskorašnjeg golmana Sampdorije

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2015

Prvi golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester junajteda, objavio je klub sa Old “Traforda” na zvaničnom sajtu..."Igrati za najveći klub na svijetu je ostvarenje sna", izjavio je Romero, koji je potpisao trogodišnji ugovor, a dolazi kao slobodan igrač, pošto...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Romero stigao na Old traford, De Hea ide?

Izvor: RTS, 27.Jul.2015

Prvi golman reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester Junajteda, objavio je klub sa Old Traforda na zvaničnom sajtu. . "Igrati za najveći klub na svetu je ostvarenje sna", izjavio je Romero, koji je...

Nastavak na RTS...

Serhio Romero u Mančester junajtedu

Izvor: RTV Pink, 27.Jul.2015

Golman fudbalske reprezentacije Argentine Serhio Romero novi je član Mančester junajteda, saopšteno je danas na sajtu kluba..... ..Romero (28) u englesku ekipu dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa italijanskom Sampdorijom. .."Oduševljen sam što sam postao član Mančester juanjteda....

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.