Roma u (ne)milosti Engleza, hoće li im ispuniti želje?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 22:35

Roma u (ne)milosti Engleza, hoće li im ispuniti želje?

Italijani traže način da zadrže ekipu.

Roma se nalazi u velikim finansijskim poteškoćama, pa će čelnicima kluba predstavljati veliki izazov da naprave ekipu koja bi se borila za najviše domete.

U planu je ostanak dvojice fudbalera koji su u vlasništvu Mančester junajteda i Arsenala, Krisa Smolinga i Henrika Mhitarijana.

Dobra vest za "vučicu" jeste ta da je Junajted smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoja potraživanja, pa bi se defanzivca oslobodio i za cenu od 18 miliona evra.

Smoling ima sjajnu sezonu iza sebe, jedan je od najboljih igrača rimskog tima i svakako bi predstavljao veliko pojačanje za narednu sezonu.

Sa druge strane, Mhitarijan takođe nema ništa protiv ostanka u "večnom gradu", a Roma uveliko razmatra mogućnost da produži pozajmicu na još godinu dana s tim što bi u tom slučaju otkup ugovora bio obavezan.

Arsenal bi najradije da se oslobodi njegovih visokih primanja, ali ne želi da se odrekne prihoda koji bi mogao da pomogne "tobdžijama" prilikom kupovine u predstojećem prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.