Roma bez šansi – Junajted u finalu

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 22:54

Roma bez šansi – Junajted u finalu

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u finale Lige Evrope.

Kada je Mančester junajted pre nedelju dana pobedio Romu na Old Trafordu sa 6:2 bilo je jasno da će Romi biti potrebno čudo da ih eliminiše.

Ipak, Roma je od čuda bila prilično daleko, iako Mančester junajted pobedila sa 3:2, ali je Junajted sa ukupnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8:5 uspeo da se domogne finalne lestvice Lige Evrope.

Mančester je do vođstva došao još u prvom poluvremenu, kada je Edinson Kavani na asistenciju Freda u 39. minutu zatresao mrežu Rimljana, pa se sa tim rezultatom otišlo na poluvreme.

Potom, Roma uzvraća preko Edina Džeka koji u 57. minutu poravnava rezultat, a za potpuni preokret postarao se Brajan Kristante u 60. minutu utakmice na asistenciju Pelegrinija.

Nije to bilo sve što smo videli večeras na "Olimpiku". Edinson Kavani je poravnao rezultat u 68. minutu, kada mu je baš kao u prvom meču asistirao Bruno Fernandeš.

Roma je ipak želela sa stilom da se oprosti od Lige Evrope, pa je Zalevski u 83. minutu pogodio za konačnih 3:2.

Mančester junajted će u finalu Lige Evrope igrati sa Viljarealom, koji je pobedio Arsenal u dvomeču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mančester Junajted i Viljareal u finalu Lige Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2021

Fudbaleri Mančester Junajteda i Viljareala plasirali su se večeras u finale Lige Evrope...Roma je u revanšu polufinala savladala Junajted 3:2, ali engleskom timu bio je dovoljan trijumf od 6:2 na Old Trafordu...Istovremeno, Viljareal je odoleo protiv Arsenala na Emirejtsu 0:0 i prvi put u klupskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.