Izvor: Njuz.net, 10.Feb.2023, 12:06

Rio Ferdinand se prisetio kakav su tandem u Mančester junajtedu bili on i Nedimović

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMANČESTER, 10. februar 2023, (Njuz) – Legendarni fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand, podsetio je sinoć kakav su svojevremeno tandem u odbrani Mančester junajteda bili on i srpski internacionalac Branislav Nedimović.
Gostojući u jednoj emisiji, Ferdinanda su pitali da prokomentariše najavu da će Nedimović po svemu sudeći preuzeti Fudbalski savez Srbije, na šta je čuveni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rekao da čovek sa takvom fudbalskom karijerom ni ne zaslužuje ništa manje od toga.
– Godine prolaze i mlađi gledaoci možda i ne znaju kako smo vladali kaznenim prostorom Nedimović i ja. Junajted je tih godina bio veoma jak, bilo je tu sjajnih igrača, ali naša snaga je počivala na čeličnoj odbrani. Da, bili su tu Evra, O'Šej, Braun i mnogi drugi, ali Nedimović i ja smo zadavali glavobolje svakom napadu – prisetio se ovaj fudbaler i pozvao ljude da pogledaju na YouTubeu i podsete se Nedimovićevih klizećih startova.
– Ono je teško opisati, on je bukvalno išao glavom gde neko ne bi smeo nogom. Zbog toga je Nedimović ostao i bez nekoliko zuba u duelu sa Drogbom. Krvario je na terenu, ali nije se predavao – podseća Ferdinand i dodaje da je to prepoznao i trener Ferguson, koji je Nedimoviću, u onakvoj konkurenciji pored Runija, Ronalda i mnogih drugih, dao i kapitensku traku.
– Koliko je samo puta ceo stadion odzvanjao pesmom o njemu “He comes from Serbia, hell fuckin’ murder ya, Nedime, Nedime” – zaključuje Ferdinand.
Marko Dražić
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.