Retklif u Junajtedu traži pomoć Fergusona

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 14:22

Retklif u Junajtedu traži pomoć Fergusona

Ser Džim Retklif planira ozbiljne promene u rukovodećoj strukturi Mančester junajteda.

Kako prenose ostrvski mediji, samo je pitanje dana kada će biti ozvaničena njegova kupovina 25 odsto akcija posle koje bi, prema dogovoru, trebalo da preuzme kontrolu nad fudbalskim operacijama.

Ono što je u svemu tome interesantno je da on planira da se osloni na savete legende kluba, bivšeg menadžera Aleksa Fergusona.

Time bi samo dobio poene kod navijača, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svakako doprineo i tome da se klub vrati na staze sa kojih je skrenuo po odlasku Fergusona u penziju u maju 2013.

Jedan od bliskih Fergusovovih prijatelja je i Dagi Fridmen, sportski direktor Kristal Palasa.

Ipak, on nije jedini kandidat za tu poziciju, pošto se pominju i Pol Mičel, Li Kongerton (Atalanta) te bivši igrači Milana, Paolo Maldini i Riki Masara, kao i Andrea Berta iz Atletiko Madrida.

Žan-Klod Blan je kandidat da preuzme rolu izvršnog direktora od Ričarda Arnolda koji će napustiti funkciju do kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.