Rešenje za Perišića, sledi razmena sa Kneževima?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešenje za Perišića, sledi razmena sa "Kneževima"?

Na "Meaci" bi mogli ponovo da vidimo Senegalca.

Konte je nezadovoljan defanzivnim karakteristikama Hrvata, posle prijateljske utakmice sa Mančester Junajtedom je izjavio kako ne vidi upotrebu za krilo "Vatrenih" u svom 3-5-2 sistemu.

Jasno je da je Hrvat pred promenom sredine.

Rešenje bi moglo biti u Ligi 1. Po pisanjima italijanske štampe Monako je itekako zainteresovan za Perišića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremni su da ponude Baldea Keitu u razmeni igrača.

Keita je prošlu sezonu nastupao za "Neroazure" kao pozajmljeni igrač "Kneževa", za bivšeg igrača Lacija su zainteresovani takođe Valensija i Fiorentina.

Spekuliše se da je blizu Valensije zbog igranja u Ligi šampiona. Konteu bi svakako više odgovarala novčana naknada umesto razmene igrača, Perišića ne vidi u svom sistemu zbog izostanka defanzivnih karkateristika, Keita je sličan tip igrač kao i krilo Intera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.