Remi Stouka i Junajteda

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Stouka i Junajteda

STOUK - Fudbaleri Stouka i Mančester Junajteda odigrali su danas neriješeno 1:1 (1:1) u prvom meču 20. kola engleske Premijer lige.

Domaći tim poveo je golom kapitena Rajana Šoukrosa u drugom, ali je bod Junajtedu donio Radamel Falkao u 26. minutu.

Stouk je otvorio meč golom iz svog najjačeg oružja - poslije prekida. Korner je izveo Arnautović, visoki Krauč je u skoku nadvisio odbranu Junajteda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a Šoukros je sa samo tri metra zakucao loptu u gol.

Stouk je 15 minuta kasnije mogao da poveća prednost, ali je Mame Biram Dijuf, poslije kiksa Džonija Evansa, promašio situaciju "jedan na jedan" sa golmanom De Heom.

Kazna je ubrzo uslijedila; Falkao se nakon kornera najbolje snašao u kaznenom prostoru Stouka i matirao Asmira Begovića.

U drugom poluvremenu oba tima su mogla da osvoje tri boda. Prvo je Van Persi lucidnim pokušajem promašio dobru priliku, dok je stativa spriječila Pitera Krauča da postane junak prve utakmice engleskog šampionata u 2015.

Sudija Majk Oliver mogao da je dosudi penal za Stouk u 60. minutu kada je Kris Smoling igrao rukom u svom šesnaestercu, ali se engleski arbitar nije oglasio.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.