Rekordan prihod Junajteda!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekordan prihod Junajteda!

Mančester junajted je stigao do rekordnog prihoda u svojoj istoriji.

Ekipa Mančester junajteda ne igra dobro, ređa loše rezultate, ne zadovoljavaju na terenu izabranici Ole Gunara Solskjera, ali zato van terena ne može niko da im priđe.

Mančester junajted je u prošloj godini zaradio najviše u istoriji, zabeležen je rekordan prihod i to od 626 miliona funti.

Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na ovo kaže Ed Vudvard?



"Naš fokus ostaje na terenu, plan je da oporavimo tim i da nastavimo da jačamo omladinski sistem u skladu sa filozofijom našeg trenera
", rekao je on.



"Svi u Mančester junajtedu su usredsređeni na osvajanje trofeja
", rekao je Vudvard.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ČUDO FUDBALA Junajtedovi rezultati katastrofalni, a prihodi rekordni!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 10:21

Engleski fudbalski klub Mančester junajted otkrio je da je u prethodnoj godini ostvario rekordan prihod od 627.1 milion funti. TOP PONUDA Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Voždovac – Crvena zvezda je 2.10. “Crveni đavoli” ne beleže dobre rezultate na terenu, ali to očigledno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.