Reina: De Hea će napraviti grešku ako ode u Real

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reina: De Hea će napraviti grešku ako ode u Real

MADRID - Golman minhenskog Bajerna Pepe Reina savjetovao je sunarodnika i čuvara mreže Mančester junajteda Davida de Heu da ne prelazi u madridski Real.

"Sigurno je da bi prelazak u Real bila greška. De Hea brani u velikom klubu i moraće dobro da razmisli kako će se njegova karijera razvijati", rekao je Rejna za "Mundo Deportivo".

Španski mediji ranije su prenijeli da je Real spremio 40 miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za transfer De Hee, pošto se očekuje odlazak kapitena Ikera Kasiljasa.

Rejna je prošao omladinsku školu Barselone, a za prvi tim je za dvije sezone odigrao 30 utakmica.

Poslije katalonskog kluba branio je za Viljareal, Liverpul i Napoli, dok je za reprezentaciju Španije nastupio 33 puta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Reina savetuje De Heu da ostane u Mančester junajtedu

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 09:52

Golman minhenskog Bajerna Pepe Reina savetovao je sunarodnika i čuvara mreže Mančester Junajteda Davida De Heu da ne prelazi u madridski Real...„Sigurno je da bi prelazak u Real bila greška. De Hea brani u velikom klubu i moraće dobro da razmisli kako će se njegova karijera razvijati", rekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.