Real se isprsio, Nemci rekli NE!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 08:38

Real se isprsio, Nemci rekli NE!

"Bild" javlja da je "kraljevski" klub poslao izdašnu ponudu.

Kako prenosi nemački "Bild", madridski Real je poslao ponudu za supertalentovanog fudbalera Bajera iz Leverkuzena Kaija Haverca.

Veliko je interesovanje za usluge sjajnog nemačkog reprezentativca, pored Reala ga prati i minhenski Bajern, ali i bogati klubovi iz Premijer lige, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted i Čelsi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sam fudbaler navodno želi da njegova sudbina bude rešena ovog leta, a Real je napravio prvi korak.

Naime, "Los Blankosi" su na adresu tima sa "Baj Arene" poslali ponudu tešku 80 miliona evra!

To nije sve, kako su spremni i da ga ostave na pozajmici u redovima "Farmaceuta" još godinu dana.,

Čini se kao idealna ponuda, ali tako ne misle i u Leverkuzenu, Real je odbijen, uprava nemačkog kluba ne planira da proda svog najskupljeg pojedinca za manje od 100 miliona evra.

Nemački mediji ističu i da je sada Bajern na potezu, očekuje se reakcija sa "Alijanc Arene", Flik bi jako voleo da vidi Haverca u Bavarskoj, ali izgleda da je prioriotet kluba iz Minhena Liroj Sane iz Mančester sitija i teško da će Bajern moći da priušti dva tako velika pojačanja u jednom prelaznom roku.

Haverc je ugovorom vezan za "Farmaceute" do leta 2022. godine, mogao bi da ostane još jednu sezonu u klubu, ali bi navodno radije da promeni sredinu već ovog leta.

Real je poslao zaista sjajnu ponudu, ali Leverkuzen hoće više.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajer odbio 80 miliona evra za Haverca?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2020

Fudbaler Bajer Leverkuzena Kai Haverc na meti je nekoliko klubova, a njemački “Bild” piše da je ponuda Real Madrida od 80 miliona evra odbijena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.