Real odustao, ostao samo Mančester junajted u trci za zvezdom Ajaksa!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 17:47

Real odustao, ostao samo Mančester junajted u trci za zvezdom Ajaksa!

Da li će ga dobiti?

Mančester junajted je već nekoliko meseci zainteresovan za Donija Van De Beka, a sada je odjednom postao favorit za njegovo dovođenje.

Real Madrid je držao tu poziciju, ali je odjednom odustao.

To su danas preneli holandski mediji, navodno su šanse da Van De Bek pređe u Real ravne nuli.

Prethodno su navodno dogovorili transfer od 50 miliona evra, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izgleda sve propalo, verovatno zbog posledica koronavirusa, ali i zbog stadiona i novca koji je potreban za njegovo renoviranje.

Mančester junajted je sada glavni favorit za njegovo dovođenje, spreman je i da plati, pitanje je samo da li će neko uskočiti ispred njih za ovog 23-godišnjeg veznjaka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi se ne zaustavlja, kvari posao i "Lisicama", konačno stiže zamena za Azara?! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 08:39

Sjajnog fudbalera su često poredili sa bivšom zvezdom "Plavaca"..."Plavci" su kupili Hakima Zijeha od Ajaksa za 40 miliona evra, dogovorili su i transfer Tima Vernera iz Lajpciga za još 60, ali jasno je da tu neće biti kraj...Spekulacija je puno, često se pominje i dolazak Kaija Haverca, a Čelsi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.