Real, Barsa, Siti i Junajted u redu - Defanzivac Bajerna je na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real, Barsa, Siti i Junajted u redu - Defanzivac Bajerna je na prodaju!

Fudbaler Bajerna iz Minhena bi mogao da napusti tim na kraju sezone.

Jedan od najboljih štopera današnjice bi mogao da bude na prodaju ovog leta, a nekoliko najvećih klubova Evrope je zainteresovano da ga vidi u svojim redovima.

Džerom Boateng nalazi se na meti Mančester sitija, Mančester junajteda, Barselone i Real Madrida, svi bi želeli da ga vide u svom timu, a cena nije uopšte niska. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ovaj 29-godišnji fudbaler bi mogao da napusti klub za oko 50 miliona evra.

Posebno je Gvardiola zainteresovan da ponovo sarađuje sa Boatengom, on prosto obožava njegov stil igre, njegovu sposobnost da kreira napade iz same odbrane i jedan je od fudbalera za kojima najviše žali otkako je napustio Bajern iz Minhena.

Inače, Boateng je svojevremeno igrao u Mančester sitiju, ali nije imao mesto u startnoj postavi pa se preselio na "Alijanc arenu".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda na meti Milana, a on bi radije u slabiji klub!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018

Nije baš u prvom planu Žozea Murinja, najverovatnije će promeniti sredinu na kraju ove sezone...Ander Erera nije u prvim planovima Žozea Murinja, a vrlo verovatno je da ga nećemo gledati u crvenom dresu slavnog engleskog kluba naredne sezone...Murinjo će najverovatnije prodati nekoliko fudbalera,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.