Ravel Morison blizu novog kluba

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ravel Morison blizu novog kluba

"Loš momak" na pragu potpisivanja ugovora.

Nekada velika nada Mančester junajteda, a sada fudbaler koji već 7 meseci nema klub, Ravel Morison, nalazi se pred potpisivanjem novog ugovora.

Klub koji je zainteresovan za njega jeste švedski Estersund, dogovor je po pisanju švedskih medija veoma blizu, pa bi naredne nedelje vezista mogao da se i zvanično priključi ekipi koja je u naletu od prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine.

Morison je letos otišao iz Lacija nakon što je sezonu završio u Meksiku, u Atlasu, a od tada nema klub iako je bilo dosta pregovora.

Englez ima 26 godina, videćemo da li se makar malo uozbiljio i da li može da se vrati jednog dana u Premijer ligu gde su mu predviđali blistavu karijeru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je propao Kiko Makeda, evo šta možete da dobijete za 50 evra od Ser Aleksove velike nade!

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019

Federiko Makeda ima novi posao, pored fudbalskog...Nekada velika nada Mančester junajteda bio je Federiko Makeda...Ovaj fudbaler je sada član Panatinaikosa, postigao je šest golova ove sezone u grčkom šampionatu, a izgleda da novac koji prima u Grčkoj nije dovoljan za njega...Tako je došao na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.