Raspad sistema! Pogba poništio prvenac Matiću (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspad sistema! Pogba poništio prvenac Matiću (VIDEO)

Mančester Junajted opet bez bodova na Old Trafordu

Mančester Junajted potresa velika kriza. Niti igre, niti rezultata za Murinjov preskupi tim, a kako su užasno odigrali i večerašnji meč (treći u nizu), mogu Crveni đavoli da budu jako srećni što je kombinovani tim Sautemptona napustio Teatar snova samo sa bodom u džepu - 0:0.

Jer, Sveci su bili bolji tokom 90 minuta na Old >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Trafordu, a domaćina je još jednom spasio David de Hea. Ponovo je Španac branio kao lud i sprečio Longa, Tadića i Bufala da se proslave nakon što su s lakoćom prelazili odbranu Junajteda.

Videlo se da će itekako biti problema za domaćine nakon 15. minuta i izlaska Lukakua iz igre zbog povrede, a njegova zamena Markus Rašford nije dolazio do prilika za gol u nastavku meča. Jednu jedinu šansu u prvom delu protraćio je Huan Mata, dok je na drugoj strani dva puta zapretio Vord-Prouz, ali nedovoljno da ugrozi De Heu. Možda je Junajted bio oštećen i za penal u prvih 45 minuta posle igranja rukom Jošide, ali to nije izgovor...

Sautempton je bio mnogo bolji u drugom poluvremenu, a nestvarno je kako je De Hea skinuo zicer Šejnu Longu u 51. minutu, kada je nogom izbio loptu u korner. Sveci su sjajno napadali preko našeg Dušana Tadića, koga očigledno itekako inspiriše Old Traford, ali nekoliko dobrih napada nisu uspeli da krunišu pogotkom.

Junajted je jedva zapretio na drugoj strani, a pobedu im je upropastio Pol Pogba koji je u 82. minutu poništio premijerligaški prvenac našem Nemanji Matiću pošto je ćušnuo u gol iz ofsajda loptu koja je išla ka nebranjenoj mreži. Murinjo će zbog ovog biti besan kao ris...

Treći vezani remi, drugi uzastopni na Old Trafordu, još više je udaljio Mančester Junajted od lidera Mančester Sitija, koji im beži čak 14 bodova, uz utakmicu manje. Štaviše, Murinjov tim je izgubio večeras i drugu poziciju koju je preuzeo Čelsi, pa se može reći da se ova 2017. godina užasno završila po njih.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐAVOLI TONU: Pogba uništio Matićev gol i Junajtedovu pobedu!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2017

Fudbaleri Mančester junajteda i Sautemptona odigrali su na "Old Traforda" bez golova meč 21. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.