Rašford zagrmeo: Prestanite!

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 23:12

Rašford zagrmeo: Prestanite!

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford osudio je "zlonamerne glasine" koje dovode u sumnju njegovu budućnost na Old Trafordu

On je istakao da se bori da ponovi svoje dobre igre iz prošle sezone.

"Molim vas, prestanite da širite zlonamerne glasine", napisao je on na društvenoj mreži X (bivši Tviter), kao odgovor na video snimak medija koje vode navijači kluba pod naslovom: "Rašfordova budućnost dovedena u pitanje?".

Ovaj 26-godišnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postigao samo jedan gol u 14 nastupa u svim takmičenjima ove sezone, što je daleko od njegovoj sjajnog učinka prošle sezone kada je upisao 30 golova i 11 asistencija.

Njegov pad forme poklapa se sa slabim početkom sezone Junajteda, koji je u prvih 11 kola upisao šest pobeda i pet poraza i tek je osmi na tabeli Premijer lige.

Reprezentativac Engleske našao se na udaru kritika pošto je primećen u noćnom klubu nekoliko sati posle poraza u derbiju od Mančester sitija na Old Trafordu 29. oktobra.



"To je neprihvatljivo i to sam mu rekao. Izvinio se i to je to... Veoma je motivisan da preokrene stvari. Znam kakve napore ulaže. Potpuno je uz nas"
, rekao je trener Junajteda Erik ten Hag.

Rašford je potom propustio prvenstveni meč protiv Fulama koji je njegov tim dobio sa 1:0, a trener je kao razlog njegovog odsustva naveo fizički problem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.