Rašford ujedinio Englesku

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 15:55

Rašford ujedinio Englesku

Vlada Velike Britanije donela je odluku da će obezbediti besplatne obroke deci kojoj je to neophodno na zahtev fudbalera Mančester junajteda, Markusa Rašforda.

Engleski reprezentativac i zvezda Mančester junajteda u ponedeljak je imala par reči za Vladu Velike Britanije, kako smo i preneli.

Fond pod nazivom "Covid summer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << school fund" biće pokrenut kako bi se obezbedili besplatni obroci za decu kojoj je tako nešto neophodno.

Vlada Velike Britanije će za čitav projekat izdvojiti 120 miliona funti, a velike zasluge idu i Markusu Rašfordu koji je pokrenuo čitavu inicijativu.

Po objavljenoj vesti da će se ovaj projekat ostvariti, mladi Rašford nije krio zadovoljstvo i oglasio se i sam putem svog "Tviter" naloga.

"Ne znam ni šta da kažem. Samo pogledajte šta smo uspeli da uradimo zajedno. Ovo je Engleska u 2020. godini", napisao je Rašford.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.