Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašford srušio Runijev rekord

Napadač Mančester Junajteda Markus Rašford postao je najmlađi engleski igrač koji je zaigrao na evropskim šampionatima sa 18 godina i 228 dana.

Rašford je ušao u 73. minutu meča zamenivši Adama Lalanu u kojoj su Englezi, u grupi B, savladali Vels sa 2:1.

On je tako srušio rekord koji je od 2004. držao Vejn Runi u pobjedi nad Francuskom (2:1), a on je tada od njega bio stariji četiri dana.

Talentovani napadač je u drugom dijelu sezone “eksplodirao” >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u dresu Junajteda postigavši pet golova na 11 utakmica.

"Mislim da je prošlo 112 dana od njegovog debija u Junajtedu, a sada je već imao debi na velikoj utakmici. Zaista sam srećan zbog njega", rekao je kapiten Runi.

Reprezentacija Engleske je prva na tabeli sa četiri boda i sljedeći meč igraju sa Slovačkom u ponedjeljak u 21h.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.