Rašford i sledeće sezone u dresu Mančester junajteda

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 17:04

Rašford i sledeće sezone u dresu Mančester junajteda

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford produžiće ugovor sa ekipom sa "Old traforda" po kome imati nedelju platu od 440.000 evra, prenose britanski mediji.

Rašford (25) ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna naredne godine, ali je odlučio da produži saradnju sa "crvenim djavolima".

On je prošle sezone postigao 30 golova na 56 mečeva u svim takmičenjima.

Britanski mediji navode da je napadač engleske reprezentacije imao i ponudu Pari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sen Žermena, ali je odlučio da ostane u Mančester junajtedu, pošto je zadovoljan pravcem razvoja tima i sistemom igre kod menadžera Erika ten Haga.

Rašford je ponikao u Mančester junajtedu, a za prvi tim ekipe sa "Old traforda" je odigrao 359 mečeva i postigao je 123 gola. Za reprezentaciju Engleske 16 puta se upisao u listu strelaca na 53 utakmice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.