Rašford: Bio sam pred odlaskom

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 19:42

Rašford: Bio sam pred odlaskom

Markus Rašford, napadač Mančester junajteda, otkrio je jedan važan detalj iz karijere.

Reprezentativac Engleske je priznao da je pre nešto više od godinu dana, pred dolazak na kormilo Erika ten Haga, ozbiljno razmišljao da napusti Old Traford.

Ovog meseca je potpisao novi ugovor do 2028. za platu od 300.000 funti nedeljno.

"Pre nego što je menadžer stigao, razmišljao sam pomalo o odlasku. To je fudbal, dešava se. Sve se dešava s razlogom i Ten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hag je došao kod nas u pravo vreme. Tajming je bio savršen. Sada je priča drugačija jer mislim da je jasno, menadžer je vrlo ambiciozan, takav je otkako je došao. Nisam imao ni trunku sumnje oko toga. Gladan sam toga da napredujem, ne samo ja, nego svo osoblje i svi u timu, da guramo jedni druge da budemo bolji nego prošle gopdine. Jedino tako ćemo se vratiti na put osvajanja trofeja", kaže Rašford.

On je imao sjajnu sezonu, postigao je 30 golova, što je doprinelo da ekipa završi kao treća u Premijer ligi, osviji Liga kup, igra finale FA kupa i stigne do četvrtfinala u Ligi Evrope.

Biće interesantno videti kako će Junajted izgledati kad im se priključi Danac Rasmus Hojlund.

Junajted i Atalanta su postigli dogovor oko transfera, ostaje da se sve ozvaniči, a kako će to uticati na Rašforda, druga je stvar.

"Drugačije utakmice zahtevaju od mene da igram i na drugačijim pozicijama. Uživan na oba mesta, sa strane i u sredini. Nekako sam komforniji kraj leve aut linije, ali ionako uvek dolazim na te centralne pozicije. Najvažnije mi je da budem na pravom mestu za postizanje golova", zaključio je Rašford.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.