Rangnik: Verovatno naša najboja utakmica

Izvor: B92, 13.Mar.2022, 00:39

Rangnik: Verovatno naša najboja utakmica

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik rekao je da je njegova ekipa zasluženo večeras pobedila Totenhem

On je dodao da je fudbaler Kristijano Ronaldo odigrao fantastično, nakon što je postao najbolji strelac u istoriji fudbala.

"Pokazali smo reakciju kakvu je trebalo da pokažemo posle lošeg drugog poluvremena na Etihadu. Ekipa je zaslužila pobedu, vratiti se na takav način posle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjednačujuća gola je sjajno", rekao je Rangnik za Bi-Bi-Si (BBC).

Junajted je na svom terenu pobedio Totenhem sa 3:2. Sva tri gola postigao je Ronaldo i postao najbolji strelac u istoriji, pošto sada ima 807 golova za klubove i reprezentaciju Portugala.

"To je bio njegov najbolji nastup, barem otkako sam ja došao. Bio je dobar na treningu u četvrtak i zbog toga sam odlučio da počne. Njegova fantastična igra, ali i ostatka ekipe. On može da podigne 70.000 ljudi na noge, ali on to može da uradi samo sa ekipom. Fantastičan nastup. Ne radi se samo o tri gola, već je bio i deo ekipe kada su imali loptu", naveo je privremeni trener Junajteda.

"Ovo je verovatno bila naša najbolja igra imajući u vidu kvalitet protivnika. Bilo je potrebno, morali smo da pobedimo i to će nam dati motiv i za narednu utakmicu", dodao je Rangnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.