Ralf Rangnik i zvanično trener Junajteda do kraja sezone

Izvor: Beta, 29.Nov.2021, 14:17

Ralf Rangnik i zvanično trener Junajteda do kraja sezone

Fudbalski klub Mančester junajted imenovao je danas Ralfa Rangnika za svog privremenog trenera do kraja sezone.Ovaj 63-godišnji Nemac će na klupu Junajteda sesti umesto Olea Gunara Solšera koji je smenjen 21. oktobra posle poraza od Votforda.Rangnik je napustio funkciju direktora za sport i razvoj u moskovskoj Lokomotivi."Uzbudjen sam što ću se pridružiti Junajtedu i fokusiran sam na to da ovo bude uspešna sezona", rekao je Rangnik."Tim je pun talenata i ima sjajan balans mladosti i iskustva. Svi moji napori u narednih šest meseci biće u tome da pomognem ovim igračima da ispune svoj potencijal, kako pojedinačno, tako i, što je najvažnije, kao tim", istakao je on.Po završetku ove sezone, Rangnik će ostati na Old Trafordu još dve godine kao savetnik.On bi mogao da debituje 2. decembra na utakmici protiv Arsenala ako do tada dobije radnu dozvolu. U suprotnom, tim će i na tom meču voditi Majkl Kerik.Mančester junajted je trenutno osmi na tabeli Premijer lige sa 12 bodova manje od prvoplasiranog Čelsija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO, INOVATOR JE STIGAO: Mančester junajted predstavio Ralfa Ragnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021

Ugovor do kraja sezone...Ralf Ragnik konačno je stigao u Mančester i sa klubom sa Old Traforda potpisao ugovor. Nemački stručnjak će ostati u klubu nakon isteka trenerskog mandata na kraju sezone kada će postati savetnik za fudbalska pitanja...- Uzbuđen sam što sam došao u klub kao što je Mančester...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Rangnik promovisan u trenera Mančester junajteda

Izvor: Danas, 29.Nov.2021

Ono što je najavljivano danas je i dobilo zvaničnu potvrdu: Ralf Rangnik promovisan je u menadžera Mančester junajteda do kraja sezone, posle čega će postati savetnik u redovima engleskog velikana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.