Radio je to i u Čelsiju – Matićev gol treći najlepši u godini VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio je to i u Čelsiju – Matićev gol treći najlepši u godini VIDEO

Pogodak srpskog veziste Nemanje Matića proglašen je za treći najlepši prošle godine u Mančester junajtedu.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije postigao je gol protiv Kristal Palasa prošlog marta, što je bio njegov prvi za Junajted od dolaska u klub leta 2017.

Bolje golove od Matića dali su jedino Pol Pogba protiv Jang Bojsa u Ligi šampiona i Markus Rašford koji je zatresao mrežu Liverpula. Inače, Matićeva "bomba" je proglašena i najboljim golom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone 2017/2018.

Da podsetimo, Nemanja je nešto slično uradio svojevremeno i u Čelsiju. Dok je nosio dres "plavaca" u polufinalu FA kupa je Totenhemu dao gol, koji je Čelsi aprila 2017. pogurao do finala tog takmičenja.

Srbin poslednjih godina nije bio poznat kao neko ko često daje golove, ali kada to uradi, uradi vrhunski. Sve najbolje golove pogledajte OVDE, a Matićev pogodak u prilogu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Matićev gol treći najljepši prošle sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2019

Pogodak srpskog veziste Nemanje Matića proglašen je za treći najljepši prošle godine u Mančester junajtedu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.