Izvor: Piplmetar.rs, 03.Dec.2023, 13:31

Računica je jasna, Junajtedu potrebno čudo da ostane u LŠ!

Mančester junajted je na korak od eliminacije iz Lige šampiona. 
Remijem sa Galatasarajom u Istanbulu, ali i Kopenhagena u Minhenu, računica baš i nije najbolja za „crvene đavole“. 
Posle petog kola, Bajern je odavno lider, sa 13 bodova, dok su sada Kopenhagen i Galatasaraj izjednačeni sa po pet bodova i upravo se ova dva tima sastaju za kraj! 
To baš i ne odgovara Junajtedu, koji je ostao poslednji sa četiri osvojena boda i jedini način da Ten Hagov tim ostane u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ligi šampiona jeste da pobedi Bajern Minhen na „Old Trafordu“, ali i da Kopenhagen i Galatasaraja REMIZIRAJU u poslednjem kolu!
Kopenhagen je ispred Galatasaraja zbog gol razlike, Dancima će odgovarati i remi, ali pod uslovom da Junajted ne pobedi Bajern.
Galatasaraj ide u Kopenhagen i ima šansu da pobedom preuzme drugo mesto. 
Junajted ima šansu da ostane makar u Ligi Evrope, možda čak i bodom, ali bi morao da se nada ubedljivijim porazima ili Kopenhagena ili Galatasaraja… 
Utakmic

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.