RUNI ULAZI U RING: Legenda Junajteda postaje BOKSER!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 15:10

RUNI ULAZI U RING: Legenda Junajteda postaje BOKSER!

Poznat i prvi protivnik...

Kako stoje stvari, jedan od najboljih engleskih fudbalera svih vremena Vejn Runi (37) mogao bi da uđe u ring zbog boks meča sa poznatim američkim influenserom Džejkom Polom (26).

Pol se u boksu prvi put oprobao pre pet godina i do sada je megdan podelio sa nekim od respektabilnih boraca poput Bena Askrena, Tajrona Vudlija i Andersona Silve.

Runi je kao tinejdžer blistao u dresu Evertona, a prelaskom u Mančester junajted postao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od najboljih igrača Premijer lige. Sa 253 gola najbolji je strelac u istoriji kluba sa "Old Traforda", a prošle godine je trenersku karijeru započeo prihvatanjem ponude američkog D.C. Junajteda. Međutim, kako piše Marka, slavni Englez je na pragu nove karijere – bokserske.

Promoter Edi Hern veruje da Runi može da ima izuzetnu karijeru, naravno, kada su u pitanju egzibicioni mečevi.

On je bio poznat kao prilično komplikovan i problematičan igrač u prvim godinama karijere u Evertonu, ali kada je stigao u Junajted, Aleks Ferguson ga je držao pod kontrolom i vratio na pravi put.

Vejn Runi je ljubitelj boksa i zato želi da okuša sreću u ringu. Zato je kontaktirao Herna da zatraži tuču, a mogući protivnik mu je popularni jutjuber.

Međutim, sam Hern je tada otkrio da ga je Runi i ranije tražio da mu organizuje borbu, ali da je to skoro uvek radio kada je pio i da zato nije obraćao mnogo pažnje. Međutim, čini se da je ovaj put drugačije i da bi mogla da mu se ispuni želja.

Očekuje se da će se borba odigrati na legendarnom stadionu Old Traford, koji je tokom karijere u Mančester junajtedu bio dom Vejna Runija.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.