Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO NA OLD TRAFORDU: Luj van Gal pokreće egzodus

Pošto je sve očiglednije da Luj van Gal nema nameru da sam napusti klupu Mančester Junajteda ukoliko uprava pod hitno ne raguje moglo bi da se desi da tokom zime ekipa ostane bez nekoliko igrača.

Kako prenose ostrvski mediji prvi su na izlaznim vratima Španci Ander Erera i Huan Mata koji nikako ne mogu da pronađu zajednički jezik sa ćudljivim Holanđaninom.
Obojica su razlog za selidbu iz Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u tome što žele da budu standardni u timu za koji igraju u narednih šest meseci kako bi izborili mesto u reprezentaciji za predstojeći Euro koji će 2016. godine biti održan u Francuskoj.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.