Problemi za Runija

Izvor: RTS, 11.Okt.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Runija

Oštar start prvotimca Mančester Junajteda Vejna Runija na crnogorskog reprezentativca Miodraga Džudovića, zbog koga je isključen sa meča, mogao bi imati mnogo teže posledice po Engleza od onih koje su se te večeri očekivale.

Nije isključeno da mu UEFA zabrani nastup na nekoliko mečeva predstojećeg Evropskog prvenstva, (Englezi su okončali kvalifikacije), pa bi u tom slučaju selektor Fabio Kapelo morao da razigra nekog drugog napadača za početak takmičenja. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
 

"Runi će ponekad ulaziti na poluvremenu, ali neće igrati od početka. Moraću da nađem rešenje za prvu utakmicu EP, ili prve dve, koliko Runi neće igrati. Ako uspem u tome, onda će Runi morati da se potrudi da se vrati u prvu postavu reprezentacije", rekao je Kapelo.

Odluka o visini i vrsti kazne biće doneta u četvrtak i, prema rečima predstavnika UEFA, zavisiće od nekoliko faktora, pre svega sudijskog izveštaja.

"Mnogo kazni stoji na raspolaganju, od upozorenja do velike novčane kazne i suspenzije od tri meča. Disciplinski komitet će odlučiti kada dobije sudijski izveštaj sa utakmice. Takve stvari se često događaju, ali se odluke donose zavisno od situacije i prošlosti igrača", rekao je portparol UEFA.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.