Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 05:30

Previranja u Njukaslu, a sve zbog Junajteda

Kako Englezi javljaju, sportskom direktoru Njukasla Denu Ešvortu, rečeno je da ne dolazi na posao. U pitanjuje prinudni odmor, odnonso tzv. “gardening leave”, vrsta prinudnog odsustva koja je karakteristična za Veliku Britaniju. Međutim, ono što se spekuliše jeste da je za sve kriv – Mančester junajted. 
Posle preuzimanja 25 odsto udela u vlasničkoj sturkturi, ser Džim Retklif će voditi računa i o sportskom delu kluba, odnosno pojačanjima. Jedna od ideja u rekonstrukciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kluba bio je dolazak 52-godišnjeg Ešvorta. Međutim, sportski direktor Njukasla je ugovorom vezan za ,,svrake“ sve do 2025. godine i jedini način da ga Junajted angažuje jeste da isplate odštetu Njukaslu. Kako navodi „BBC“, obeštećenje za Ešvorta moglo bi da iznosi 10 miliona funti.
Sa druge strane, Junajted naravno ne želi da plati takav iznos.
Ešvort je između ostalog, bio i inicijator dovođenja Sandra

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.