Preporođeni Junajted protutnjao Kardifom

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporođeni Junajted protutnjao Kardifom

Fudbaleri Mančester junajteda ubedljivo su kao gosti svladali ekipu Kardifa sa 5:1, u utakmici 18. kola Premijer lige.
Smena Žozea Morinja dala je rezultata. Predvođeni Oleom Gunarom Solskjerom, "đavoli" su ubedljivo slavili u Kardifu – 5:1.

Junajted je do prednosti došao već u trećem minutu golom Rašforda iz slobodnog udarca, da bi Erera u 29. povećao na 2:0.
Kardif je smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golom kamarase sa bele tačke, da bi Antoni Marsijal postavio konačan rezultat prvog poluvremena.
Do kraja utakmice, "đavoli" su postigli još dva pogotka. Prvo je Lingard bio precizan sa bele tačke, da bi još jednim pogotkom postavio konačan rezultat na meču.
Junajted je šesti na tabeli Premijer lige sa 29 osvojenih bodova, čak 19 manje od vodećeg Liverpula.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Solšer ubedljivim trijumfom debitovao na klupi Junajteda

Izvor: Beta, 22.Dec.2018

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas u gostima Kardif sa 5:1 u 18. kolu engleske Premijer lige, u meču na kom je kao trener nekadašnjeg šampiona debitovao Ole Gunar Solšer.Posle smene Žozea Morinja, Junajted je odigrao najefikasniju utakmicu ove sezone, a junak trijumfa "crvenih djavola"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.