Premijerligaši razočarali – četiri utakmice, četiri gola: Ekspresni Mata uz dosta sreće doveo Crvene đavole do tri boda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerligaši razočarali – četiri utakmice, četiri gola: Ekspresni Mata uz dosta sreće doveo Crvene đavole do tri boda (VIDEO)

Barnli zabeležio prvu pobedu u prvenstvu, granitni Sautempton nastavlja da gazi, traje košmar Aston Vile

Eto i to može da se dogodi – timovi iz Premijer lige su prilično razočarali navijače širom sveta pošto je na četiri utakmice viđeno samo četiri pogodaka uz tri pobede domaćina – Mančester Junajteda, Barnlija i Sautemptona. A u prvim poluvremenima nije viđen nijedan gol.

Crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << đavoli su na Old Trafordu dočekali Kristal Palas sa prilično iskombinovanom odbranom, a pobedu Luju van Galu su doneli Anhel di Marija i Huan Mata – Argentinac je odigrao do Španca koji je posle četiri minuta na terenu zatresao mrežu. Mada je imao dosta sreće jer je loptu posle njegovog udarca zakačio jedan od igrača gostujuće ekipe i prevario golmana Speronija.

Sautempton ne razmišlja da stane, pa je posle 11. kola i dalje siguran na drugom mestu na tabeli, a i pored učinka Pelea i Tadića najveća snaga ekipe Ronalda Kumana je odbrana. Granitni Sveci su ponovo sačuvali svoju mrežu i primili su samo pet golova ove sezone pošto su savladali Lester – 2:0!

A za bodove se pobrinuo Šejn Long sa dva gola – i to u četiri minuta.  Gracijano Pele se odlično zagradio u kaznenom posle dobre duge lopte i odigrao do Irca koji je mekano levom nogom pogodio drugi ugao.

Vrlo brzo su fantastični Sveci rešili ovaj meč i osigurali nova tri boda, Vanjama je poslao odličnu dugu loptu, Long je izbegao ofsajd zamku i matirao protivničkog golmana.

Konačno je i Barnli osetio slast pobede u najjačem rangu engleskog fudbala pošto su kod kuće pobedili Hal Siti – 1:0. Kod jedinog pogotka se videlo da je domaćin prošle godine igrao u Čempionšipu pošto je Ešli Barns postigao gol na klasičan engleski način koji se još neguje u drugoj ligi.

Kiran Tripije je centrirao sa desne strane, a Barns je glavom prosto zakucao loptu iza Harpera. Prva asistencija Tripijea ove sezone, a u prošloj je imao 14.

Nastavlja se košmar Aston Vile pošto je tim iz Birmingema odigrao meč bez golova na Apton Parku protiv Vest Hema i ekipa Pola Lamberta je postigla samo jedan gol u poslednjih sedam utakmica, a ima i isto toliko poraza u nizu.

PREMIJER LIGA – 11. kolo   

Subota:

Liverpul – Čelsi 1:2 (1:1)

/Džan 9 – Kejhil 14, Kosta 67/

Barnli – Hal Siti 1:0 (0:0)

/Barns 50/

Mančester Junajted – Kristal Palas 1:0

/Mata 67/

Sautempton – Lester 2:0 (0:0)

/Long 76, 80/

Vest Hem – Aston Vila 0:0

18.30 KPR – Mančester Siti

Nedelja:

14.30 Sanderlend – Everton

14.30 Totenhem – Stouk Siti

14.30 Vest Brom – Njukasl

17.00 Svonsi – Arsenal

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PL: Mata uz dosta sreće srušio Palas

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2014

Navikli smo na goleade u mečevima Premijer lige, ali ove subote ih nije bilo. Engleski klubovi su razočarali, pošto su na četiri odigrane utakmice viđeno isto toliko pogodaka. Viđene su još tri pobede domaćina, Mančester junajteda, Barnlija i Sautemptona...Vejn Runi u klinču sa igračem Kristal...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.